alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster
Sökområde Skövde Skaraborg Sverige

Hundvakt/avlastning/gratis boende/hjälp

Hundvakt/avlastning/gratis boende/hjälp
Hej!

Jag är en ensamstående kvinna på 30 år som lever med min hund som jag älskar av hela mitt hjärta, men jag klarar inte detta ensam längre, till största delen eftersom min hund har stora problem med att vara ensam. Detta hindrar förstås mig i livet och sätter stopp för mig att jobba med mitt eget mående då jag inte mår så bra. Jag tvingas isolera mig med min hund, vilket får mig och må ännu sämre givetvis. Min hund är mitt allt, och han har ett gott hjärta men en orolig själ (precis som jag) och det blir en ond cirkel av allt ihop.


Därför söker jag nu hjälp på alla tänkbara sätt. Det kan handla om någon som rycker in ibland när jag ska iväg, eller någon som vill ha hund men inte på heltid, avlastning, stödfamilj, delad vårdnad, någon som har honom på helger, eller mitt i veckan, fasta dagar/tider, eller någon som får bo hos oss gratis så han slipper vara ensam, medmera. Jag är öppen för alla förslag som kan underlätta min situation.

Jag har givetvis mängder av information, men börja med att skriva till mig så tar vi det därifrån. Det jag gärna vill veta är vad du har för plan/vad som passar dig av alla alternativ jag skrivit eller om du har egna förslag, anledningen till att du vill vara med en hund/vad du vill tjäna på det, din erfarenhet av hundar och hur du anser att man ska vara mot en hund, samt hur din egen familjesituation ser ut, hur du är som person och i vilken stad du bor. Detta för att jag skall veta om det ens är möjligt för dig att vara med min hund. Det handlar inte om att du måste vara nån "såkallad hundexpert" som tror sig veta precis hur en hund skall tas.

Det som är viktigt för mig är att människan som kommer finnas där för oss ska vara ärlig, och det är också därför jag inte vill ge för mycket information direkt i annonsen för då skriver folk vad dom tror man vill höra snarare än sanningen. Men framförallt; det viktigaste utav allt är att du är en snäll människa, för det är jag!

Hör av dig så kanske vi kan finnas där för varann i livet, Mvh / Josefine
21 augusti 2018

Skövdetorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information